...

            Dragi colegi,

Avem deosebita plăcere de a anunța organizarea unei noi ediții a simpozionului Pharma sub egida Colegiului Farmaciștilor Filiala Dolj și a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, eveniment ce urmează a se desfășura în perioada 23-24 Mai 2024.
Ediția din acest an Pharma Med Craiova, în format hibrid, întrunește toate premisele pentru a marca un moment de reîntâlnire colegială, în vederea marcării actualităților în domeniului farmaceutic.
Simpozionul se va desfășura: on-site la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, Aula Magna și on-line pe o platformă dedicată evenimentelor medical-științifice astfel încât să asigure un acces crescut al profesioniștilor din domeniul sănătății înscriși la eveniment, al lectorilor și al partenerilor la lucrările evenimentului precum și la materialele informative puse la dispoziție pe site și/sau în zona expozițională.
Pe parcursul celor 3 zile tematica științifică va aborda subiecte de interes major atât pentru farmaciști, cărora le este dedicată această ediție, cât si pentru medicii interniști, medicii de familie, asistenții medicali și nu numai, așa cum se poate observa din programul științific preliminar.
Cu aceste gânduri pline de speranță și încredere vă așteptăm la Craiova, centru universitar de tradiție, important pol de dezvoltare al regiunii Olteniei.


Farm. Nicușor Duțu
Președintele Colegiului Farmaciștilor Filiala Dolj